ΥΛΙΚΑ
- 4 κουταλιές της σούπας ή 100γρ ,αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
- 1 κουτάλι της σούπας ή 20-25γρ ,μουστάρδα σε σκόνη(εκείνο το κίτρινο συμπαθητικό κουτάκι που έχουν στα market,μάρκα να μην πώ!)
- 1 φλυτζάνι του καφέ ,το μισό ελαιόλαδο-το άλλο μισό σπορέλαιο.
- Μισό φλυτζάνι του καφέ ή 25γρ ξύδι.
- 1 φλυτζάνι ή 50γρ ,του καφέ νερό.
- λίγο αλάτι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
- Βάζω στο multi το αλεύρι,την σκόνη μουστάρδας & το αλάτι.
- Ρίχνω το μισό νερό,το μισό ξύδι,το μισό λάδι,ανακατεύω .
- Συνεχίζω με το multi,ρίχνοντας διαδοχικά και τα υπόλοιπα,μέχρι να γίνει λεία η μουστάρδα μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΡΑΙΗ Ή ΠΗΧΤΗ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ
Η ΓΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΣΕ ΒΑΖΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΦΑΤΕ.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου