Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ (η αγαπημένη μου!)

ΥΛΙΚΑ

  • 4 κουταλιές της σούπας ή 100γρ ,αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
  • 1 κουτάλι της σούπας ή 20-25γρ ,μουστάρδα σε σκόνη(εκείνο το κίτρινο συμπαθητικό κουτάκι που έχουν στα market,μάρκα να μην πώ!)
  • 1 φλυτζάνι του καφέ  ,το μισό ελαιόλαδο-το άλλο μισό σπορέλαιο.
  • Μισό φλυτζάνι του καφέ ή 25γρ ξύδι.29-06-09_286331_41
  • 1 φλυτζάνι ή 50γρ ,του καφέ νερό.
  • λίγο αλάτι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  1. Βάζω στο multi το αλεύρι,την σκόνη μουστάρδας & το αλάτι.
  2. Ρίχνω το μισό νερό,το μισό ξύδι,το μισό λάδι,ανακατεύω .
  3. Συνεχίζω με το multi,ρίχνοντας διαδοχικά και τα υπόλοιπα,μέχρι να γίνει λεία η μουστάρδα μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΡΑΙΗ Ή ΠΗΧΤΗ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

                   Η ΓΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ.

                  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΣΕ ΒΑΖΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΦΑΤΕ.

                  ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου