ΥΛΙΚΑ
- 2 χωριάτικα λουκάνικα
- 3-4 πιπεριές κόκκινη-πράσινη
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
- 2-3 ώριμες ντομάτες
- 1 μικρή μελιτζάνα
- λίγο ελαιόλαδο
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
- Χοντροκόβω το κρεμμύδι ,την μελιτζάνα και τις πιπεριές.
- Κόβω σε ροδέλες τα λουκάνικα.
- Βάζω τα λουκάνικα σε βαθύ τηγάνι & ροδίζω
- Ρίχνω τα λαχανικά και ροδίζω για 3-4 λεπτά.
- Ανακατεύοντας,προσθέτω την ντοματα και λίγο αλάτι και πιπέρι.Αν χρειαστεί προσθέτω λίγο νεράκι.
- Αφήνω να σιγοβράσουν για 15 λεπτά μ’εχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσουν τα λουκάνικα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου