Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ :μεζές για μπύρα

ΥΛΙΚΑ

  • 2 χωριάτικα λουκάνικαspetsofai
  • 3-4 πιπεριές κόκκινη-πράσινη
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
  • 2-3 ώριμες ντομάτες
  • 1 μικρή μελιτζάνα
  • λίγο ελαιόλαδο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  1. Χοντροκόβω το κρεμμύδι ,την μελιτζάνα και τις πιπεριές.
  2. Κόβω σε ροδέλες τα λουκάνικα.
  3. Βάζω τα λουκάνικα σε βαθύ τηγάνι & ροδίζω
  4. Ρίχνω τα λαχανικά και ροδίζω για 3-4 λεπτά.
  5. Ανακατεύοντας,προσθέτω την ντοματα και λίγο αλάτι και πιπέρι.Αν χρειαστεί προσθέτω λίγο νεράκι.
  6. Αφήνω να σιγοβράσουν για 15 λεπτά μ’εχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσουν τα λουκάνικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου